Как да поръчам ДНК тест?

Как да направя поръчка на ДНК тест1. Изберете ДНК тест

Към всеки един от тестовете, включени в секцията „Генетични изследвания“, има бутон „Поръчай“. Изберете ДНК теста, който искате да поръчате и натиснете бутона. Тестът ще бъде автоматично добавен към Вашата кошница.

2. Направете поръчка

Влезте в потребителската си кошница и ако имате код за намаление или ваучер, го попълнете. Когато продължите с поръчката на тестовете, попълнете данните, необходими за извършването на плащане и доставка. За да поръчате тест, трябва да направите регистрация или ако имате такава, да влезете в профила си. В процеса на извършване на поръчката ще имате тази възможност.

3. Вземете ДНК проба

При поръчка на ДНК тест ще получите комплект за ДНК проба. Взимането на ДНК проба е безкръвно, безболезнено и напълно безопасно. Извършва се в домашни условия, без намесата на медицинско лице. Всичко, което трябва да направите, е да натъркате вътрешната страна на бузата си със стерилните памучни тампони, които ще намерите в получения комплект. Следвайте приложените инструкции.

4. Попълнете необходимата информация за поръчка на ДНК тест

Попълнете необходимата информация за поръчка на ДНК тест в Договора за Предоставяне на Услуга, който ще получите заедно с теста. Уверете се, че сте отбелязали имената си, датата и часа на вземане на пробата върху етикетите, които ще намерите в комплекта на теста.

5. Изпратете ни пробата си

Поставете събраната ДНК проба в приложения плик заедно с едното копие от договора. Пощенските разходи се покриват от нас, следвайте приложената в инструкциите информация по изпращането на пратката.

6. Вземете своя резултат

В рамките на 4 до 6 седмици от датата на изпращане на пробата резултатът Ви ще бъде готов! Ще получите e-mail, уведомяващ Ви за начина, по който можете да получите достъп до резултатите.

7. Възползвайте се от включените към ДНК теста Ви консултации!

Правилното разчитане на резултата Ви и създаването на лична програма са изключително важни стъпки по пътя към промяната на начина Ви на живот. Затова към всеки един от тестовете ни е включена консултация с лекар генетик, обучен в разчитането на резултатите. С негова помощ ще разберете в детайли генетичния си потенциал и ще набележите кратки насоки за реализирането му.

Имате възможност да се консултирате и с фармацевт, който ще Ви даде информация за приема на хранителни добавки въз основа на резултата от Вашия ДНК тест при необходимост.

8. Обърнете се към специалист, който да изготви за Вас конкретен хранителен или двигателен режим.

Друга важна стъпка в начина на Ви на живот е приложението на генетичните Ви резултати в конкретна лична програма и режим, които да следвате. Обучени за работа с генетичните ни изследвания специалисти ще изготвят за Вас индивидуални препоръки за вид храна и движение, съобразени с нуждите Ви.  *Тази услуга изисква допълнително заплащане.