1968 лвПоръчай
Поръчайте на изплащане за 97.79 лв/месец (научете повече)
NOVA Newborn Genetic Test

Здраве за Вашето бебе

NOVA Newborn Genetic Test е изчерпателен скрининг тест, който определя риска от 87 вродени нарушения при бебета и осигурява персонализирана генетична информация за вероятния отговор на 32 педиатрични лекарства.

Проверявани състояния

 

Нарушения на метаболизма на аминокиселините
Нарушения на окисляването на мастните киселини
Нарушения на метаболизма на органичните киселини
Нарушения на метаболизма на креатин
Въглехидратни нарушения
Разстройство на лизозомното съхранение
Нарушения на медния метаболизъм
Основен имунологичен дефицит
Кръвни липидни разстройства
Различни генетични състояния
NOVA Newborn Genetic Test1968 лвПоръчай
Поръчайте на изплащане за 164 лв/месец. (научете повече)

Всяка година приблизително 7,9 милиона бебета по целия свят се раждат с вродени малформации. Много от новородените първоначално изглеждат здрави и са в семейства без фамилна история на заболявания. Често при голяма част от засегнатите бебета конкретното разстройство не се идентифицира преди поява на тежки и понякога необратими симптоми.

NOVA Newborn Genetic Test

Процес на ДНК тестване 4 лесни стъпки към опознаване на гените

Поръчване на комплект за ДНК

Поръчване на комплект за ДНК

Взимане на ДНК материал

Взимане на ДНК материал

Изпращане на ДНК материала

Изпращане на ДНК материала

Получване на резултат

Получване на резултат

В кои случаи да направите изследването?

Ако желаете да се извърши цялостен генетичен скрининг на бебето Ви

Ако Вие/Вашият партньор имате фамилна анамнеза за наследствени разстройства или сте от популация, идентифицирана с повишен риск от генетично заболяване

Ако искате да разберете генетичния статус на бебето Ви, свързан с лекарствен отговор

Ако се изисква потвърждаване на резултатите от предходния скрининг

Допълнителна информация

Изследването се предлага за бебета/деца от 0 часа след разждането до 5-годишна възраст

Тестът не е информативен за новородени с числени или структурни промени на хромозомата, вариации на броя на копията и/или мозаицизъм на зародишните клетки

Тестът не е подходящ за новородени претърпели кръвопреливане, трансплантация на органи или терапия със стволови клетки.

Пакети

Пакети

Семеен пакет – при поръчка на минимален брой от 3 теста за трима отделни човека от семейство, имате възможност да ползвате 10% отстъпка. 

Отстъпка

Отстъпка

При заявка на 3 или 4 генетични изследвания за един и същ човек, имате възможност да ползвате 20% отстъпка от цената. Условието за отстъпка е свързано с технологичния процес при генетичното тестване – част от процеса се извършва само веднъж, вместо няколко пъти.

Разсрочено плащане

Разсрочено плащане

Всички изследвания на NutriGen се предлагат и на изплащане. Чрез нашите партньори от Банка ДСК или MedLease можете да поръчате изследването без оскъпяване.

След като изберете бутона „Поръчай“ и стигнете до момента за избор на начин на плащане, изберете разсрочено плащане с някой от нашите партньори и ние ще се свържем с Вас за следващите стъпки и одобрение.

Отзиви

 • Райна Сивкова за изследването NGHealth

  Още веднъж искам да ви благодаря! Нямам никакви забележки, нито препоръки към вас. Доволна съм от прекрасното, бързо и европейско обслужване (или на мен май повече ми “отива” да кажа aмериканско обслужване). Желая ви успех, растеж и да завземете няколко континента.

  Райна Сивкова
  за изследването NGHealth

 • Ася Лазова за изследването NGHealth

  Информацията и препоръките, които получих, бяха много полезни, останаха в съзнанието ми и улесниха ежедневието ми в избора на храни и добавки. Забелязвам, че започвам да ставам и по-стриктна и при спазването на конкретни ограничения, когато знам, че те са валидни лично за мен. От около 10 години полагам усилия, въпреки заболяването ми, да водя по-качествен живот, но едва сега, когато започнах да обръщам внимание на индивидуалните особености и потребности на организма ми се почувствах по-добре. И аз бях приятно изненадана, че за няколко месеца имах резултат  (още…)

  Ася Лазова
  за изследването NGHealth

 • Мирена Петкова

  Мирена Петкова за изследването NGHealth

  За ДНК изследванията научих от сайта на Надя Петрова – експерт по здравословен и балансиран начин на живот. В последните години имах сериозни изпитания, свързани със здравето ми и много се интересувам от тази тема. Бях минала през много изследвания, много проби и не по-малко грешки. Но когато осъзнах какво богатство е генетичният тест, веднага си направих теста NGHealth. Част от резултатите ми от 4-те години търсене и безброй изследвания се потвърдиха, имаше и някои неочаквани. Най-важното е, че аз вече имам информация какво ми е заложено в гените и как мога да живея, за да избягвам проявлението на проблемните ми гени благодарение на конкретните препоръки относно всеки ген, които всеки получава с резултатите си. Имах и изключително полезна разяснителна среща с д-р Михайлова. Получих аудио запис, за да мога да се подсещам за разговора ни. След време отново писах на Боряна Герасимова и д-р Михайлова и получих невероятна подкрепа. (още…)

  Мирена Петкова
  за изследването NGHealth

 • Галина Самунджи за изследването NGHealth

  Направих теста NGHealth по инициатива на дъщеря ми и съответно като подарък от нея. В началото бях малко скептична, но резултатите се оказаха много полезни за мен. Те обясниха много ниските нива на витамин D в кръвта ми, които случайно бях открила преди това, и проблемите, които имам при консумиране на млечни продукти. Също така, ми дадоха ценни предупреждения за други неща. Например за опасността, която крие за мен прекомерната употреба на кафе, за необходимостта да приемам допълнително калций и др. Определено мога да кажа, че този тест внесе промени в начина ми на живот и се надявам, че по този начин ще ми спести сериозни здравословни проблеми в бъдеще.

  Галина Самунджи
  за изследването NGHealth

Все още не си сигурен кой тест е за теб?

Ела на консултация с лекар генетик, за да начертаете заедно оптималния път към твоето здраве.

1968 лвПоръчай
Поръчайте на изплащане за 97.79 лв/месец (научете повече)